big-symbol

Клеймс Хелп България е нова в разбирането за професионална помощ и консултация компания на нашият пазар.

Основахме я с ясното виждане, че хората имат нужда от адекватно разбиране на проблемите свързани с имуществените повредите настъпили от катастрофи, както и последващото намиране на решенията за тях.

Нашата цел

  • Да окажем помощ на пострадали фирми и лица, чиито недвижимо имущество е било повредено при настъпване на пътно транспортно произшествие.
  • Да бъдем достъпни, за да чуем проблема.
  • Да реагираме професионално и навременно за да помогнем за разрешаването му.

Нашата мисия

  • Чрез достъпните ни канали за комуникация/Facebook;Skype;WhatsApp;Viber/, и изградените добри практики, да успеем да защитим интересите на клиентите си, да им дадем сигурност и успеем да гарантираме добрият изход на нетипичните за тях ситуации в които са попаднали.
  • Да съдействаме да бъде получено обезщетение за настъпилите повреди по недвижимо имущество вследствие ПТП.

Подходът ни за развитие

  • Желанието ни е да обърнем внимание на всеки отделен случай като дадем съвет, или се ангажираме с цялостната защита на интересите на клиентите си.
  • Амбициозният екип на Клеймс Хелп България е от хора съчетаващи сериозен опит, богат професионализъм и иновативно мислене.
  • Решенията биват търсени, а не чакани!

Историята ни накратко

Клеймс Хелп България е компания обединила експерти с широки познания за застрахователният пазар, юристи с богата практика и технически компетентни инженери, способни да решат всяка сложна задача. Всички от нас са с дългогодишна добра практика в посока защита на имуществените интереси на хората пострадали при транспортни произшествия.

След като работихме по отделни проекти и все се налагаше да се търсим един друг за съвет и коментар, решихме да канализираме цялата си експертиза и енергия, и стартираме с този нов за България проект. Ясно си дадохме сметка за предизвикателствата и пътеките които трябваше да отъпчем, но кога ако не сега J.

Claims Help Bulgaria

Свържете се с нас!

Тел: 0878 20 79 20

Работно време

Работни дни: 08:00 – 17:00
Събота: Затворено
Неделя:Затворено
При спешност: 24ч / 7 дни

Галерия